La Generalitat ha distribuït bitllets de la Grossa de Cap d'Any per valor de 23 milions d'euros, encara que confia, en aquests últims dies de venda, arribar als 24 milions d'euros, una xifra molt similar a la de l'any passat.

Fonts del departament d'Economia de la Generalitat van facilitar ahir a Efe la xifra actualitzada de bitllets posats a la venda per a aquest sorteig, que se celebrarà el proper 31 de desembre.

En un comunicat, aquest departament precisa que la tercera edició del sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que depèn de Loteria de Catalunya, se celebrarà als estudis de TV3 dijous que ve a les 13.20 hores. Per tercer any consecutiu, el programa estarà dirigit per Helena Garcia Melero i, per primera vegada, per Pere Mas, els dos presentadors del programa de TV3 Divendres. Una de les principals novetats del programa seran les mans innocents dels cinc grans premis del sorteig. D'aquesta manera, l'encarregat del primer premi serà el guanyador del sorteig en línia "Compra a lagrossa.cat i reparteix tu la sort del sorteig", mentre que els padrins dels altres premis seran Eric Abidal, Isidre Esteve, Lloll Bertan i Nina.