Intranetum, el gestor de coneixement intel·ligent i E-testament la plataforma digital que permetrà decidir i executar les darreres voluntats digitals, seran presents al 4YFN, el congrés de referència per a les "startups" tecnològiques que es celebrarà paral·lelament al Mobile World Congress del 22 al 25 de febrer.

En el cas d'Intranetum, l'empresa presentarà al saló la seva eina de gestió del coneixement que utilitza intel·ligència artificial per ordenar i "entendre" de manera automàtica el coneixement dins de les organitzacions. Abans de pel MWC, Intranetum vas ser seleccionada per Google per formar part del Google Cloud Platform per Startups.

Per altra banda, la també manresana E-dret portarà a la cita el seu projecte E-testament, seleccionat per la Universitat Oberta de Catalunya dins del programa UOC Business Building i guardonat amb el premi del públic en el Spin UOC 2015. Aquesta plataforma digital permetrà als usuaris decidir què volen que se'n faci dels seus comptes digitals un cop hagin mort.

E-dret és una branca nascuda d'un despatx d'advocats i una consultoria amb la finalitat d'oferir solucions legals davant dels reptes tecnològics actuals. Fins la data, ha creat 12 productes dissenyats per donar solució a les necessitats de les empreses en l'àmbit tecnològic i jurídic.