La Land Transport Authority (LTA), l´empresa que planifica i gestiona el transport públic a Singapur, ha presentat dos autobusos de doble pis que mostren com serà el transport en el futur. L´empresa bagenca Masats col·labora en el projecte amb el disseny de les portes d´un dels dos prototipus.

Els dos vehicles, un desenvolupat per ADL i l´altre amb xassís MAN carrossat per l´empresa malaia Gemilang, es van presentar al Bus Carnival de Singapur amb característiques innovadores com ara ports USB per a cada passatger, displays d´informació amb veu o sistemes per detectar la fatiga del conductor.

Masats ha participat en el desenvolupament del MAN Lion´s City DDL, en què s´ha optat per un concepte de 3 portes, una porta lliscant ampla davant i dues portes lliscants col·locades de costat a la part central del vehicle, segons expliquen fonts de l´empresa amb seu a Salelles. La tercera porta està pensada exclusivament per als passatgers del pis superior i permet una sortida més ràpida sense interferències amb els passatgers que surten del pis inferior.