El teatre Kursaal de Manresa acollirà aquest proper dimarts a la tarda la jornada "La digitalització: una oportunitat per al creixement de l'empresa", organitzada per BBVA-Catalunya Caixa i el diari Expansión.

La inauguració de la jornada serà a les sis de la tarda amb les intervencions de Xavier Queralt, conseller delegat de CatalunyaCaixa, i Martí Saballs, director adjunt d'Expansión.

La ponència inicial d'aquesta jornada anirà a càrrec de Javier Batanero, que és codirector del màster en digital Business d'ESIC Barcelona i fundador de DIMe Network.

Tot seguit, el conseller delegat de Tous, Josep Maria Bosch; el CFO de Privalia, Josep Barberà; el fundador i director general d'IEBS Innovation&Entrepreneurship, Óscar Fuente; el CEO i fundador de Kairos, Carlos Moure; i el director general de Cines Llobregat, Pere Sallent, protagonitzaran una taula rodona moderada per Martí Saballs.

Finalment, la clausura de l'acte anirà a càrrec d'Iñigo de Basterrecheo, director de negoci a Catalunya de BBVA-Banca d'Empreses i Corporacions.