Àngel Vilarasau, fins ara vicedegà del Col·legi d´Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (Cetim), assumeix el deganat de l´associació en relleu de Francesc Archs, directiu d´Endesa, que deixa la direcció de l´organisme en marxar a treballar a Argentina els propers dos anys.

Vilarasau (Manresa 1962), ha estat durant 13 anys a la junta del Cetim i des del 2014 n´ha estat el vicedegà. El passat 6 de juny, Vilarasau ja va ser escollit en un procés electoral president del Consell de Col·legis d´Enginyers Tècnics Industrials de CAtalunya, que aglutina els col·legis de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa i Vilanova i la Geltrú.

Àngel Vilarasau ha explicat a aquest diari que «tinc el recolzament de la junta i hi ha ganes de fer coses. El programa de govern tenia 64 punts i el 65% ja s´ha complert». Per als propers dos anys de mandat al capdavant del Cetim, Vilarasau confia en poder impulsar dues accions en particular: la col·laboració amb l´Epsem i la promoció de l´enginyeria entre les alumnes d´institut, ja que es pretén afavorir l´arribada de noies als graus d´enginyeria.