La campanya de rebaixes d'estiu generarà 26.819 llocs de treball a Catalunya, la qual cosa la converteix en la comunitat de l'estat que més ocupació crearà, i superarà la Comunitat de Madrid i la Comunitat Valenciana, segons un estudi d'Adecco.

Aquest informe assenyala que l'àrea d'atenció al client i vendes serà el que més contractacions farà, i que serà el perfil comercial, com promotors, hostesses d'imatge, teleoperadors o dependents, el més buscat en aquesta pròxima campanya. A més, indica que l'alta perfumeria i cosmètica, l'electrònica, la botiga de joguines, l'alimentació i la distribució i el comerç de proximitat també generaran un gran nombre de llocs d'ocupació per a la campanya de descomptes.

Barcelona, amb gairebé 20.000 contractes, és la província que més llocs de treball generarà, mentre que Girona i Lleida crearan 2.265 i 2.015 llocs de treball, respectivament. En el conjunt de l'estat, Adecco preveu un increment en les contractacions vinculades a aquest període d'un 3% respecte a la mateixa campanya de l'any passat, que es traduiran en 134.500 contractes. En creació de llocs de treball, seguiran a Catalunya Madrid, amb més de 18.700 i la Comunitat Valenciana, amb més de 15.000.