La consultoria Feliu N&I organitzarà a Manresa, els dies 27, 28 i 29 d'octubre, el congrés anual de la xarxa internacional de consultors ICG - International Consulting Group. El congrés aplegarà advocats i economistes representants de 19 països, entre els quals Estats Units, Mèxic, Veneçuela, Colòmbia, Brasil, Argentina, Uruguai, Espanya i Andorra. L´objectiu e la trobada, segons fonts de Feliu N&I, serà «fer possible l'expansió dels negocis a nous territoris i innovar en el desenvolupament de serveis que ajudin els empresaris a resoldre els múltiples reptes existents en les seves empreses, sota una sòlida relació de confiança».

En el decurs del Congrés es celebrarà la XXI Assemblea General de Socis de l´ICG.

Durant el Congrés es faran diverses activitats a Manresa amb l´objectiu de donar a conèixer la cultura, gastronomia i atractius turístics del territori. Es farà una recepció oficial a l´Ajuntament per part de l´alcalde Valentí Junyent, i s´organitzarà una degustació de productes catalans a la Seu, a més de preparar-se visites a la Cova de Sant Ignasi, actuacions dels castellers de Santpedor i una visita a Montserrat, entre d´altres.

Feliu N&I té com a finalitat la consultoria en internacionalització d'empreses. Està especialitzada en la direcció de projectes d'implantació d'empreses a l'estranger i en el suport d'empreses estrangeres i clients multinacionals en les seves implantacions a Espanya i Andorra, així com en l'assessorament complet en el procés d'expatriació i gestió de visats. Entre els serveis que ofereix Feliu N&I figuren la internacionalització, la constitució de filials, el suport en la gestió i consolidació de les filials a l'exterior, especialment en l'àmbit jurídic i econòmic.