La fira Cuida't, que se celebrarà al Palau Firal de Manresa els dies 11 i 12 de març, s'obrirà amb una conferència del valencià Vicent Guillem, que ha dedicat una part de la seva carrera professional a la recerca sobre l'origen emocional de les malalties. Guillem és doctor en Ciències Químiques i ha treballat com a investigador a l'Hospital Clínic Universitari de València.

El ponent de la inauguració de la fira manresana és autor dels llibres Las leyes espirituales i La ley del amor, que difon gratuïtament per Internet i en els quals reivindica l'espiritualitat com a motor de canvi en la ciència i en la societat. Guillem defensa que l'espiritualitat no està renyida amb la ciència, i aposta per afrontar la salut també des del punt de vista emocional.

Cuida't, la fira de teràpies naturals de la Catalunya Central, reunirà durant un cap de setmana a Manresa diferents empreses, professionals i persones interessades en el benestar i la salut naturals. El certamen, que enguany arriba a la setena edició, va rebre l'any passat 8.000 visitants.