Roges Supermercats va reinaugurar ahir el seu establiment Spar del carrer Saclosa de Manresa, renovat per oferir un millor servei i més assortiment als seus clients, segons explica la cadena en un comunicat.

L'establiment, al carrer Saclosa 38 i que va obrir portes el 1983, ha estat completament reformat i disposa d'una sala de vendes de 200 metres quadrats i ha augmentat la plantilla de 3 a 4 empleats. Amb la renovació, la botiga ha ampliat la varietat de productes, l'exposició de frescos. També tindrà, com fins ara, les seccions de carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca. D'aquest últim apartat destaca el forn Casa Espiga, que ofereix al client pa i pastisseria d'elaboració tradicional.

La franquícia Spar és un dels àmbits de negoci de Grup Miquel. Es tracta d'un model de negoci de franquícia vertical que la companyia explota actualment a Catalunya. Roges és una empresa originària de Manresa nascuda l'any 1939, té 22 supermercats a la Catalunya Central i des del 2012 està associada a Grup Miquel a través d'un acord de subministrament. La firma té una plantilla de 138 treballadors.