L'empresa bagenca del grup Vilardell Purtí Avinent participa des d'avui i fins dissabte a Colònia a l'International Dental Show (IDS), la fira més important a escala mundial dins el sector de l'odontologia i l'esdeveniment que trien les marques més destacades del sector per presentar anualment les seves novetats.

A l'IDS, Avinent presentarà un conjunt de nous productes i equipaments de darrera generació dins del món de l'odontologia digital. Així, l'empresa posarà de llarg un nou sistema de miniimplants anomenat Biomimetic Pearl. Segons fonts de l'empresa, «es tracta d'un miniimplant amb característiques úniques a escala internacional que té com a objectiu proporcionar una solució de qualitat a l'oferta actualment present dins de la gamma de solucions per a pròtesis removibles i mínimament invasives».

Fonts d'Avinent apunten que Pearl és innovador perquè presenta un disseny exclusiu de dues peces compost per l'implant i el pilar, una característica innovadora entre els sistemes de miniimplants presents al mercat mundial. Aquest fet permet col·locar el pilar amb molta facilitat i així controlar les genives (o teixits tous). A més, segons Avinent, «el seu coll polit li aporta unes característiques ideals per obtenir uns resultats estètics d'alt nivell».

Segons Albert Mangas, director d'Innovació i Desenvolupament de Producte de l'empresa, «el sistema està dissenyat per permetre al cirurgià cobrir diferents altures de la geniva i aconseguir una solució molt més completa».

A més del nou miniimplant Pearl, Avinent també presentarà a la fira de Colònia les seves novetats en pròtesis dentals sinteritzades i també productes fresats d'alta precisió juntament amb les possibilitats que ofereix la impressió 3D en el camp de l'odontologia. A la fira, Avinent exposarà alguns dels seus productes i serveis relacionats amb l'evolució del sector cap a un flux de treball digital, com, per exemple, escàners de presa d'impressió digitals, els últims software de disseny dental, fresadores i impressores 3D, a més de la varietat d'oferta en materials. La línia mèdica Avinent Digital Health, dedicada a les reconstruccions òssies mitjançant la impressió 3D de pròtesis de titani, també portarà nous productes i serveis que milloren la intervenció quirúrgica en diversos camps.