El restaurant Torre Busquets de Manresa acollirà aquest vespre, a partir de les 8, la festa i sopar anual d'homenatge al Col·legiat que celebra el Col·legi Professional d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa. La presentació de l'acte serà a càrrec de la geògrafa i meteoròloga manresana Míriam Santamaria.

Enguany l'acte girarà al voltant del món del motor, amb motiu del proper Grau en Enginyeria de l'Automoció que s´iniciarà el proper setembre a la UPC Manresa. Per això intervindran durant l'acte Pep Vila, pilot català i fundador de l'empresa ProMotor; l'equip d'estudiants DYNAMICS que representa la UPC Manresa en la competició de Formula Student; i també Joan Villadelprat, tècnic català que ha treballat durant més de 30 anys a la Fórmula 1 al màxim nivell.

Durant l'acte també es farà el lliurament dels 50 anys de professió i de 25 anys de col·legiat, així com la 8a edició del Premi Promoció del Territori. Com és habitual, també es farà durant la gala una recollida de material higiènic i menjar, enguany a favor de la Fundació Rosa Oriol.

L'acte té ja confirmada l'assistència de més de 300 persones, entre col·legiats, afins i autoritats diverses.