29 de maig de 2017
29.05.2017
40 Años
40 Años

El CETIM reconeix Tous amb el premi Promoció del Territori

El CETIM organitza la seva gala anual en què guardona els col·legiats amb 25 i 50 anys de professió

29.05.2017 | 22:01
El CETIM reconeix Tous amb el premi Promoció del Territori

Prop de tres-centes persones van assistir, divendres, a la festa anual i sopar homenatge al col·legiat del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya central (CETIM), que es va celebrar a la Torre Busquet. Enguany l'acte va girar entorn de l'enginyeria en el món del motor, amb motiu del proper Grau en Enginyeria de l'Automoció que serà únic a l'estat en una universitat pública i es començarà el curs vinent a la UPC de Manresa.

Durant la gala es va lliurar la VIII edició del premi Promoció del Territori a l'empresa manresana de joieria Tous. El guardó reconeix la tasca de persones o entitats, de qualsevol àmbit, que destaquen per la seva trajectòria en la defensa i la promoció del territori.

També durant el sopar es van lliurar els guardons als enginyers que fa 25 anys que estan col·legiats, així com aquells que compleixen les noces d'or de professió. El guardó al quart de segle de col·legiat el van recollir Jaume Bacardit Mateu, Josep Freixa Guitart, Josep Margets Miquel i Ignasi Sivillà Llobet. El de 50 anys de professió el van rebre Jordi Alsina Santamaria, Pere Camps Perarnau, Joan Fontquerni Rosell i Josep Maria Pinyot Casals.

L'acte, que va presentar la geògrafa i meteoròloga manresana Míriam Santamaria, es va iniciar amb una benvinguda del degà del col·legi, Àngel Vilarasau, i va prosseguir amb una intervenció de Pep Vila, pilot català i campió d'Espanya d'enduro. Competidor en raids africans com el Dakar i posseidor d'un segon lloc a la Transorientale Race el 2008, Vila va fundar el 1988 l'empresa Promotor, especialitzada en l'organització i el suport logístic a tota mena d'esdeveniments relacionats amb el món del motor, ja siguin Raids, proves d'enduro o ral·lis automobilístics.

Posteriorment, l'equip d'estudiants que representa a la UPC Manresa en la competició de Formula Student Dynamics va presentar el seu projecte 2017. L'últim conferenciant de la nit va ser el tècnic català Joan Villadelprat, que ha treballat al llarg de 30 anys en la Fórmula 1 com a part dels equips tècnics de les escuderies de Fórmula 1, McLaren i Tyrrell. Va ser cap de mecànics de Ferrari, va formar part també del staff de direcció de Benetton i va ser director general de Prost Grand Prix. La cloenda de l'acte va anar a càrrec de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

Com cada any es va fer una recollida de material higiènic i menjar, aquest any, a favor de la Fundació Rosa Oriol. Es va recollir 86 litres d'oli, 46 envasos de sabó per a la roba, 38 paquets de bolquers, 9 ampolles de gel de dutxa, entre altres productes.

L'obsequi lliurat al tots els assistents va ser una camiseta tècnica per fer esport. Durant la gala es va fer un concurs entre els assistents al sopar. Es va repartir un qüestionari a cada taula amb 15 preguntes extretes del text del carnet de conduir de l'any 1959. Només una taula de les vint-i-vuit que es van muntar per al sopar va encertar totes les respostes. Els guanyadors van endur-se a casa un lot de productes de Banc de Sabadell, Euroestrellas Grup i del CETIM.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit