02 de juny de 2017
02.06.2017
40 Años
40 Años

Els finalistes de Talent+Empresa presenten els seus treballs al jurat

Representants de 14 empreses escolliran els 6 projectes guanyadors

01.06.2017 | 23:55

Els 19 projectes finalistes del concurs d'emprenedoria Talent+Empresa 2017 es van presentar ahir davant del jurat que seleccionarà els sis treballs gua-nyadors, que rebran acompanyament tècnic per posar-los en pràctica. Durant la jornada d'ahir, els autors d'aquests treballs, alumnes dels instituts Guillem Catà i Lacetània de Manresa i de les escoles Joviat, també de Manresa, i Montserrat, de Sant Vicenç de Castellet, els van defensar davant de representants de 14 empreses del territori. Les empreses que han format part del jurat aquest any han estat ICL Iberia, Grup Taelus, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Deltalab, CTM, FUB, Maxion Wheels, Grup Fluidra, L'Agrícola Regional, La Caixa, Departament d'Ensenyament, Morning Labs, Patronal Metal·lúrgica i Tecnium.

Els alumnes van fer la seva presentació i van respondre les preguntes dels membres del jurat. Amb tota aquesta informació, aquests escolliran quins projectes són seleccionats, que es donaran a conèixer en l'acte final del Talent+Empresa que tindrà lloc el dia 12 de juny a la seu del departament d'Ensenyament a Manresa. En total, s'escolliran 6 treballs, tres de cicles formatius de grau mitjà i tres de cicles formatius de grau superior.

Talent+Empresa és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Manresa, la Fundació Althaia i el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, coordinada per la Fundació Lacetània, amb l'objectiu d'ajudar a portar a la pràctica els millors projectes d'emprenedoria desenvolupats per alumnes de formació professional de la comarca del Bages.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema