La tranquil·litat a l'oficina i entre els clients del Banc Popular a Manresa era la nota dominant aquest migdia a l'única sucursal que l'entitat financera té a la ciutat. Després que es fes pública la compra del Banc Popular per part del Banc Santander, a la sucursal manresana del Banc Popular, s'hi veia poc moviment i tampoc hi havia cues a les caixes ni a les diferents taules del local destinades a atendre la clientela. De fet, des de la mateixa oficina es limitaven a dir que «hem tingut la feina habitual, sense més consultes», sense fer cap més declaració ni voler entrar en més detalls.

El Banc Popular compta actualment amb una sola oficina a Manresa, al passeig de Pere III que justament està ubicada al costat de la sucursal d'empreses del Banc Santander, i també molt a prop de l'oficina de clients particulars del banc càntabre al mateix passeig. Fa uns mesos, el Popular va tancar l'oficina que tenia a la carretera de Vic, molt a prop de la Bonavista.

El Banc Popular actualment compta amb una quinzena de sucursals repartides pels principals municipis de les comarques de la Catalunya Central.

A Manresa, una clienta del Popular, Mercè Garcia, assegurava que «no estava al cas d'aquesta operació. En tot cas, el Santander són els més grans, no?» es preguntava per afegir tot seguit que «si és així, ara podem està més tranquils». Tot i això, assegurava que malgrat les notícies de les últimes setmanes, la situació del Popular no l'ha preocupat especialment.

Per la seva banda, Joan Fernández també es mostrava «tranquil» i celebrava que «ara, després de tants dies de parlar del banc i caigudes a la borsa, estigui tot solucionat». També explicava que malgrat les constants notícies negatives de l'entitat financera que s'han produït darrerament «no he estat massa preocupat. Sempre és dolent que un banc vagi malament, sobretot si ets client, però no he patit especialment. Hi ha hagut molts bancs que al llarg d'aquests últims anys han tingut problemes i han acabat rescatats per l'estat com Caixa Manresa o Bankia i els clients no han hagut de patir pels seus estalvis ni inversions». «Els qui deuen estar preocupats i ara encara ho estaran més són els accionistes perquè diuen que la compra es fa un per un euro. Si és així quedaran sense banc a canvi de res, però això ja no és cosa dels clients», sentenciava Fernández.