La Sala Petita del teatre Kursaal de la capital del Bages acollirà aquesta tarda una jornada de debat sobre el big data i transformació digital, que convoquen Regió7 i BBVA.

La jornada tindrà una ponència de Josep Amorós, de Head of Data Experiences & Design del BBVA, i una taula rodona on es coneixeran les experiències de diferents empreses del territori central.

Així, hi intervindran Josep Maria Ribas, director general de l'històric establiment manresà de moda Señor; Xavier Pladellorens, CEO de l'empresa especialitzada en la venda digital de material esportiu Deporvillage; Gerard Isanta, director general de l'empresa de distribució i comercialització de begudes B-GRup; i Albert Bartomeus, director financer de l'empresa de treball temporal, gestió i assessorament en matèria de Recursos Humans, ITM i Pegasus ETT, amb seu a Manresa. Moderarà la taula rodona Marc Marcè, director de Regió7.

Durant la jornada, que s'iniciarà a les 6 de la tarda, també hi intervindran Xavier Llinares, director territorial de BBVA Catalunya, que en farà la inauguració; i Joan Piera, director regional de Banca d'Empreses i Corporacions de BBVA Catalunya, que s'encarregarà de clausurar la trobada.

Es preveu que la jornada, subtitulada «Noves claus de l'empresa del segle XXI», es clourà a 2/4 de 8 del vespre.

Les inscripcions per assistir a la jornada d'aquesta tarda són gratuïtes, però cal confirmar l'assistència trucant al número de telèfon 93 706 01 64.