La cadena de menjar casolà Nostrum ha signat un acord amb un soci local i un inversor per tal d'obrir fins a 40 restaurants a Suïssa en els pròxims cinc anys. El primer s'obrirà aquest mateix any en una ubicació emblemàtica de Ginebra. L'acord preveu la construcció d'una cuina per a l'elaboració parcial dels plats ultra-frescos, però la major part dels plats se serviran des de la cuina central de Home Meal, l'empresa titular de la cadena, ubicada a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona). La implantació de la màster franquícia serà gradual en els pròxims anys.

L'arribada de Nostrum a Suïssa forma part del procés d'expansió de la marca a Europa. Els últims mesos han estat especialment rellevants per al creixement i la consolidació a França, on la marca ja té set restaurants oberts, tres dels quals es troben situats al centre de París. Actualment, també estan en vigor cinc grans contractes amb empresaris de diferents àrees territorials amb l'objectiu d'obrir 250 restaurants.

Sobre Nostrum

L'empresa Nostrum està present a moltes de les grans ciutats de l'Estat i ha fixat un ambiciós pla d'expansió. Actualment ha superat els 135 restaurants, entre Espanya, França i Andorra. En les darreres setmanes s'han inaugurat tres locals amb àrees de servei d'autopistes i diversos restaurants. La propietària de Nostrum, Home Mel, cotitza al Mercat Alternatiu Bursàtil, des del mes de desembre del 2014.