04 de setembre de 2017
04.09.2017
40 Años
40 Años

Abrera podria donar nom al nou model de Seat que sortirà al mercat durant el 2018

La localitat competirà amb nou denominacions més de batejar el cotxe

04.09.2017 | 12:34

El pròxim SUV de Seat podria anomenar-se Abrera, Aran o Tarraco, d'acord amb tres de les propostes finals que la marca ha escollit per donar nom al seu nou model, que sortirà al mercat a finals del 2018. Aquestes tres candidatures hauran de competir amb altres sis finalistes: Alboran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa i Teide.

El president de la companyia, Luca di Meo, ha donat a conèixer aquest dilluns, pocs dies abans de l'inici de la Fira de l'Automòbil de Frankfurt, les opcions finals entre les més de 10.000 propostes que va rebre Seat. A la fira, es duran a terme les darreres votacions i es donarà a conèixer el nom guanyador.

D'altra banda, De Meo ha anunciat que els models León i Ateca començaran a incorporar el sistema Alexa d'Amazon a finals d'any i a l'Ibiza i a l'Arona, durant el 2018.

A poc més d'una setmana de l'inici de la Fira de l'Automòbil de Frankfurt, en què Seat també presentarà en societat el seu nou model Arona amb els diferents preus i configuracions, De Meo ha comentat que durant tres setmanes van rebre més de 10.000 propostes per donar nom al nou model de SUV, en una iniciativa pionera en aquest sentit, segons ha destacat De Meo; i que van votar més de 130.000 persones de 106 països diferents.

A la mostra, el president de Seat també ha avançat que els Seat incorporaran el sistema d'intel·ligència artificial d'Amazon Alexa, que mitjançant la veu proveirà als seus usuaris "tot tipus de suport" durant la conducció. Segons De Meo, serà la "primera vegada" que s'apliqui a Europa gràcies a l'acord entre les dues marques.

De Meo també ha explicat que durant la Fira la marca oferirà més detalls sobre aquestes noves prestacions així com els plans de futur per al CUPRA R i els seus plans de futur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook