13 de setembre de 2017
13.09.2017
40 Años
40 Años

La Cerdanya tanca l'estiu amb un balanç d'ocupació a l'alça

La comarca aconsegueix el 68% el mes de juliol i el 80% a l'agost

12.09.2017 | 23:52
Un grup de turistes visita una granja a Bellver

La Cerdanya ha tancat una temporada d'estiu molt similar a la de l'any passat, amb una tendència lleugerament a l'alça, en aconseguir una ocupació mitjana del 68% al juliol, per damunt d'anys anteriors, i del 80 % a l'agost. Fonts del sector associen els bons resultats d'aquesta temporada turística a la gran varietat d'activitats programades a la comarca durant els mesos d'estiu, al bon temps i a l'estabilització econòmica.

La presidenta de l'Associació d'Hotels i Càmpings de la Cerda-nya, Núria Vidal, ha destacat que aquest juliol ha estat especialment bo quant a ocupació i s'ha arribat al 68 %, xifra que està per damunt de la d'anys anteriors.

A l'associació de comerciants de la Cerdanya s'està pendent de fer una valoració més detallada amb els socis durant els pròxims dies, però fonts de l'entitat avancen que els resultats han estat variables depenent del sector, encara que la tendència és similar a la de l'any passat.

En aquesta mateixa línia, la presidenta de l'Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, Nati Bover, ha afirmat que s'han assolit uns resultats similars als aconseguits el 2016.

L'afluència de visitants també ha arribat a les oficines de turisme de la comarca, que, des de l'1 de gener d'aquest any, comparteixen un gestor que permet obtenir dades de forma més precisa sobre les consultes dels visitants.

Durant els mesos d'estiu i aquests primers dies de setembre, s'ha donat resposta a un total de 16.569 consultes a les diferents oficines de la Cerdanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit