L'operadora manresana Fibracat ha anunciat el seu projecte d'ampliar el servei de wifi gratuït urbà que ja ofereix al primer tram del passeig Pere III de la capital del Bages. Així, projecta dur aquest servei a les zones comercials, del carrer del Born a la Plana de l'Om i la plaça Gispert. L'operadora també contempla posar un punt wifi gratuït a totes les altres poblacions on ja opera Fibracat (Artés, Avinyó, Balsareny, Callús, el Pont de Vilomara, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Súria).

«A Fibracat apostem per Internet sense censures», assegura Meritxell Bautista, directora comercial i de negoci de l'empresa manresana.

Fibracat ofereix serveis de 200 a 1.000 Mbps en fibra òptica a particulars i empreses, telefonia mòbil amb xarxa pròpia a les principals ciutats catalanes i amb un acord nacional amb Orange, fora de la xarxa de cobertura mòbil de Fibracat. A més, disposa d'un producte de TV en línia que ofereix continguts digitals amb un acord de futbol amb Mediapro per la Lliga i la Champions.

Josep Olivet, CEO i fundador de Fibracat, explica que en els 18 anys de l'empresa «sempre hem destacat per ser una operadora que ha invertit i -seguirem fent-ho- dins el territori. Estem connectats a Internet a les 5 empreses més grans del món i no depenem de cap connexió de l'Estat Espanyol. Continuem el compromís d'arribar a ser l'operadora de referència a Catalunya».