El grup assegurador Catalana Occident ha arribat a un principi d'acord per adquirir un complex d'oficines de 26.000 metres quadrats al 22@ de Barcelona al grup immobiliari Castellví, al fons immobiliari Stoneweg i a la societat 1810 Capital Investments per 90 milions d'euros. En un comunicat, els grups venedors han precisat que el complex consta de dos edificis independents, de 10.000 metres quadrats, en el cas del Luxa Silver, i de 7.000 metres quadrats, l'anomenat Luxa Gold, a la qual cosa cal sumar unes 300 places d'aparcament.

És previst que les obres de construcció dels dos immobles acabin el primer trimestre del 2018, coincidint amb l'inici dels contractes d'alguns dels llogaters que han llogat oficines en els dos edificis, com Amazon i WeWork.

En el cas d'Amazon, ha signat amb el grup Castellví i amb els fons immobiliaris Stoneweg i 1810 Capital Investments el contracte del lloguer de l'edifici d'oficines Luxa Silver, que inclou també 200 places d'aparcament, per quinze anys. El lliurament del Luxa Silver, que forma part del projecte 22@Business Park, al districte de la innovació de Barcelona, està fixat per al febrer del 2018.