22 de setembre de 2017
22.09.2017
40 Años
40 Años

Estudiants d'automoció de l'EPSEM faran pràctiques a Seat

La UPC i la companyia signen un acord de col·laboració que s'aplica aquest curs

22.09.2017 | 00:22
Rosa Argelaget (EPSEM), Xavier Ros (Seat) i Enric Fossas (UPC)

Seat i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) han signat un acord per col·laborar amb el grau en Enginyeria d'Automoció que ofereix l'Escola Universitària Politècnica de Manresa, per primera vegada aquest curs acadèmic 2017-2018. Gràcies a aquest conveni, cinc estudiants de la UPC tindran la possibilitat de realitzar pràctiques a Seat durant el darrer curs acadèmic.

L'acord, signat pel vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, i el rector de la UPC, Enric Fossas, també preveu que professionals de la compa-nyia amb seu a Martorell visitin les aules universitàries per impartir-hi master classe i fer-hi trobades formatives. A més, durant el curs s'organitzaran diverses visites d'estudiants a les instal·lacions de la companyia per conèixer de primera mà les diferents facetes del desenvolupament i la fabricació automobilística. La companyia reforça així el seu vincle amb la formació juvenil, que manté des de fa anys a través de la Formació Professional Dual i de diversos acords amb escoles de negocis.

El nou grau, de 240 crèdits ECTS, cobreix tant el desenvolupament del producte com l'estudi i l'anàlisi del procés de fabricació, i proporciona també coneixements de gestió empresarial. La titulació es cursa a Manresa i el quart curs també s'impartirà a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona de la UPC, on ara s'imparteix el màster universitari en Enginyeria d'Automoció, que completa l'itinerari acadèmic i competencial d'aquest nou grau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit