L'empresa bagenca Agrofresc, de la qual són sòcies les empreses làctiques Granja Torre d'en Roca de Sallent i Mas El Canadell de Santa Maria d'Oló, acaba d'ampliar la seva estructura amb l'absorció del departament logístic, segons va explicar ahir la firma en un comunicat.

En concret, aquest novembre, Agrofresc ha assumit de forma directa el departament logístic que fins ara es tractava d'un servei externalitzat. Les tasques logístiques es realitzaran a partir d'ara al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages, on la firma disposa de noves oficines i magatzem de fred. Aquesta ampliació de l'estructura ha permès augmentar la plantilla del grup i l'eficiència de treball de l'empresa, segons explica la mateixa Agrofresc en el seu comunicat.

La firma afegeix que el control d'aquesta fase logística encaixa amb la filosofia empresarial del grup, on un dels pilars fonamentals és prioritzar el control de tots els processos de comercialització d'Agrofresc amb l'ànim de satisfer els clients; sobretot en el cas dels làctics, on es tanca totalment el cercle, començant per l'alimentació de les vaques, l'obtenció de la llet, l'elaboració dels iogurts, postres i formatges, i finalitzant amb el servei dels productes als diversos punts de venda.

D'altra banda, l'empresa espera tancar aquest any amb un creixement de la seva facturació del 20% respecte a la del 2016.