03 de febrer de 2018
03.02.2018

Manresa aplega representants dels ateneus cooperatius de Catalunya

La trobada va reunir aquest divendres una vuitantena de persones

02.02.2018 | 23:49

El Palau Firal de Manresa va acollir aquest divendres la primera trobada d'ateneus cooperatius del 2018. A la trobada, amb l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central com a amfitrió, van participar-hi una vuitantena de persones dels 14 ateneus cooperatius que hi ha actualment a Catalunya, 4 més que en la primera edició, del 2017.

Després de donar la benvinguda als quatre ateneus que s'afegeixen als deu ja existents des de principi del 2017, s'han compartit les experiències de l'any passat, s'han identificat les claus d'èxit i els punts crítics, així com les diferents solucions que s'hi ha aplicat per intentar pal·liar-los. Així mateix s'han identificat els recursos i continguts que es poden generar de forma transversal i els recursos externs que poden exercir de palanques i complements en les accions que es desenvolupen des dels ateneus i les entitats i administracions col·laboradores.

En la trobada s'hi han incorporat organismes i organitzacions representants de l'economia social i cooperativa per trobar espais de col·laboració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit