L'empresa bagenca Conserves Ferrer ha organitzat per a aquest dissabte una jornada solidària que servirà per recaptar fons per al nou hospital de dia d'Oncologia i Hematologia d'Althaia, que s'està construint a l'antic edifici de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Durant la jornada hi haurà diverses activitats per a tots els públics, que s'iniciaran a les 11 del matí a la fàbrica de Ferrer (carretera Santpedor a Navarcles, km 4). Fins a dos quarts de 2 del migdia s'han organitzat algunes activitats solidàries, com ara la decoració de pots Ferrer, jugar amb jocs tradicionals o la realització d'un mural collage amb etiquetes que portaran el lema «Posem-hi el cor». Paral·lelament, a les 12 h, es farà una classe de zumba i hi haurà actuacions musicals, com la del discjòquei Marçal Ventura, o animació per als més petits.

A les dues serà el torn de la calçotada solidària, que inclou calçots, salsa Ferrer, carn a la brasa, postres, pa i beguda per 10 euros. També hi haurà un menú intantil per 5 euros. Després del dinar, l'Escola de màgia Mag Lari oferirà un taller de màgia (a les 15.30 h) i s'ambientarà la jornada amb música de sobretaula a partir de les 4 de la tarda. El 100% dels diners recaptats es destinaran a la construcció de l'hospital manresà.