13 de abril de 2018
13.04.2018
40 Años
40 Años

Les Jornades Lacetània tanquen avui la seva edició número 32

La investigadora Eva Calvo i la professora d'Economia Mar Reguant, entre les convidades més destacades

13.04.2018 | 00:03
Un moment de la intervenció d´Eva Calvo

n L'institut Lacetània de Manresa tanca avui les 32es Jornades Lacetània, que enguany han debatut sobre les responsabilitats (o irresponsabilitats) de la societat actual sobre el futur del planeta. Amb el títol «SOS medi ambient», les jornades han convocat científics, filòsofs, educadors i emprenedors per entrar a les aules de l'institut Lacetània i fer reflexionar els alumnes sobre el seu paper a l'hora de conservar el medi ambient i projectar un futur més sostenible.

La xerrada inaugural va tenir lloc dilluns i va anar a càrrec de la investigadora de l'Institut de Ciències del Mar Eva Calvo. Durant la setmana els alumnes de l'institut Lacetània han pogut gaudir de tallers, debats i xerrades sobre diferents temes relacionats amb el medi ambient.

Entre les diferents propostes programades, destacava la xerrada «Les smart cities, més enllà dels sensors, dades i aplicacions», a càrrec de Jaume Illa, mestre i tècnic assessor de la direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona, i la intervenció de la surienca Mar Reguant, professora d'Economia a la Northwestern University als Estats Units, sobre el tema «Economia global ambiental (permisos CO2 o el mercat elèctric)».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook