Facebook ha triat Barcelona per posar en marxa un centre de control de notícies falses, que s'ubicarà a la Torre Glòries, a les plantes que ha llogat l'empresa austríaca Competence Call Center (CCC), segons han informat a Europa Press fonts pròximes.

La signatura treballarà per a la xarxa social fundada per Mark Zuckerberg a la superfície de 9.000 metres quadrats repartits en les vuit plantes de l'edifici, un immoble emblemàtic de la Ciutat Comtal.

CCC ja ha publicat a la seva pàgina web una trentena d'ofertes de treball per a cobrir vacants a Barcelona, entre les quals figuren directors d'operacions, relacions humanes i qualitat, entre d'altres.

Quins són els llocs de treball que ofereix Facebook?

Ets un apassionat de les xarxes socials? Llavors estàs de sort. Facebook busca de moment una vintena de Community Manager a la Ciutat Comtal.

Això sí, les ofertes estan dividides segons l'idioma: es busquen persones que parlin espanyol (colombià, xilè, argentí), català, holandès, danès, francès o noruec. El sou d'aquests treballadors serà d'almenys 24.000 euros a l'any, però en alguns dels llocs es cobrarà més que altres. Per exemple, el CM noruec cobrarà 30.000 euros i el francès 25.000.

Administrador de sistemes, cap de recursos humans, WorfForce maanger, reclutador o psicòleg són altres de les vacants que ofereix CCC a la seva pàgina web per al seu centre a Barcelona.