16 de maig de 2018
16.05.2018
40 Años
40 Años

L'economia social del Bages impulsa una app per donar-se a conèixer

L'aplicació mòbil està en fase de desenvolupament

16.05.2018 | 21:17
L'economia social del Bages impulsa una app per donar-se a conèixer

Onze iniciatives i empreses d'Economia Social i Solidària del Bages es van reunir ahir en una jornada de treball en xarxa organitzada per l'Ajuntament de Manresa i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central amb l'objectiu de conèixer-se, estudiar possibilitats de col·laboració i compartir propostes per convertir-se en el futur en una xarxa forta i cohesionada.

Durant la trobada es va decidir crear una aplicació mòbil que faciliti a la ciutadania trobar i conèixer les empreses i iniciatives que els són pròximes. La proposta, segons fonts de l'Ajuntament, va tenir molt bona rebuda, ja que el sector considera que una de les prioritats ha de ser la de fer difusió de l'economia social i donar a conèixer els seus avantatges i totes les opcions que ofereix, però també mostrar que són empreses competitives.

L'aplicació mòbil està actualment en desenvolupament i s'espera poder llançar-la durant els pròxims mesos. A part de ser una eina pel sector, també pretén ser-ho per a la ciutadania, «posant més fàcil la reconducció del consum a projectes més coherents i responsables social i mediambientalment», segons va explicar ahir l'Ajuntament en un comunicat.

Per la seva banda, l'Ajuntament va presentar també durant la jornada les seves propostes per donar visibilitat al sector, com mantenir i actualitzar l'actual pàgina web essbages.cat, on es presenten les empreses presents a la comarca, la seva activitat i contacte, així com notícies i esdeveniments relacionats.

Actualment, a la pàgina web de Economia Social i Solidària Bages ja hi s'hi poden trobar 48 iniciatives, de sectors i formes jurídiques molt diverses, que comparteixen, però, el fet de regir-se per criteris socials i mediambientals, i el fet de tenir «organització interna i un repartiment dels beneficis més just i equitatiu una opció que cada cop té més clients i interessats», assegura l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema