Sala Motors, empresa del grup manresà Sala Team, s'estrenarà avui com a concessionari oficial Jaguar amb la inauguració de la reforma de les instal·lacions per adaptar-se als exigents estàndards del grup Jaguar Land Rover. L'acte, al qual s'han convidat més de 200 persones, se celebrarà a partir de les 8 del vespre i tindrà la presència del president de Jaguar Land Rover a Espanya i Portugal, Luis Antonio Ruiz, a més de l'alcalde de Manresa, Valentí Ju-nyent. Dissabte se celebrarà una jornada de portes obertes.

Tot i que Sala Team ha estat durant dos anys servei oficial de Jaguar, no serà fins avui que el grup assumirà la concessió oficial de la marca premium. Amb tot, Sala Team ja era un històric concessionari oficial de Land Rover.

En total, la superfície destinada a aquestes dues marques serà de 3.000 metres quadrats, gairebé la meitat de la superfície de les instal·lacions de Sala Team al polígon dels Dolors de la capital del Bages. D'aquesta manera, el nou concessionari serà el més complex dels de Jaguar Land Rover dels 60 que el grup té a l'Estat, en ser repartit en tres plantes, 7 dels quals a Catalunya.

Entre les novetats de la renovada instal·lació hi ha una pantalla interactiva per a la configuració del vehicle, a més de sales d'espera, de recepció i de lliurament exclusives. L'empresa ha invertit un milió d'euros en la renovació.

Sala Motors serà un dels 20 concessionaris a l'Estat que vendrà el nou vehicle 100% elèctric de Jaguar, I Pace.