La Mútua Intercomarcal ha atorgat a Ampans el premi a l'Excel·lència empresarial 2017, un reconeixement vinculat a la gestió sostenible dels recursos implantats en polítiques de Responsabilitat Social Corporativa des dels àmbits social i econòmic.

El director general i el cap de gabinet de Presidència i direcció general de la Mútua Intercomarcal, Enric González i Lluís Sarró, respectivament, van lliurar el premi al president d'Ampans, Sebastià Catllà, i al seu director general, Toni Espinal.

Enric González va remarcar que Ampans «és una entitat vinculada a la Mútua des de fa molts anys, amb un gran compromís amb el territori i el benestar de les persones amb discapacitat, i que destaca per la seva qualitat en el servei que ofereix». Per la seva banda, Sebastià Catllà va destacar el fet que per a Ampans aquest reconeixement és pel «el compromís de l'entitat i els seus professionals en la millora contínua, com un estil de treball».

La Mútua Intercomarcal va crear els premis d'Excel·lència en la gestió empresarial l'any 2017 amb l'objectiu de premiar empreses mutualistes per la seva implicació i treball en matèria de seguretat i salut laboral. La distinció valora aspectes aplicats en la gestió eficient de la millora contínua en procediments preventius, conjuntament amb la realització de campanyes dirigides a la reducció constant dels índex de sinistralitat i d'absentisme.