Rosa Argelaguet, que els últims quatre anys ha dirigit l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa, vinculada a la UPC, va prendre possessió ahir per a un segon mandat al càrrec.

El rector de la UPC, Francesc Torres, va oficiar la presa de possessió en un acte celebrat a la seu de l'EPSEM, al qual van assistir una vintena de professors del centre. En el seu parlament, Argelaguet (Sallent, 1958) va assegurar haver complert «quatre anys de mandat envoltada de bona gent, treballadora, fet que és un goig». La reelegida directora va insistir que el centre «necessita donar-se a conèixer més, tot i que acabem de rebre el premi Actius Socials de Regió7» pels setanta-cinc anys de trajectòria. Argelaguet va comprometre's a dirigir l'EPSEM els propers quatre anys «amb la mateixa intensitat i orgull».

Francesc Torres, per la seva banda, va qualificar l'EPSEM d'«escola dinàmica, amb projectes», i va destacar la «bona connexió amb l'administració, el territori i la seva indústria».

Rosa Argelaguet és professora d'automatització industrial. Exregidora socialista a l'Ajuntament de Manresa, actualment és regidora no adscrita a l'Ajuntament de Sallent.