Els propers mesos, el grup osonenc Bon Preu inaugurarà cinc supermercats Esclat (a les poblacions de Castelló d'Empúries, Tossa de Mar, Girona, Sant Cugat del Vallès i Lloret de Mar), dos supermercats Bonpreu (Barcelona i el Masnou) i nou benzineres EsclatOil (a Vilanova del Vallès, Lliçà d'Amunt, Ulldecona, Tàrrega, Castelló d'Empúries, Girona, Sant Cugat, Mollet del Vallès i el Vendrell).

En total, la companyia osonenca preveu obrir una vintena d'instal·lacions que suposaran una inversió superior als 78 milions d'euros, segons que va anunciar ahir el grup a través d'un comunicat. Amb les obertures, Bon Preu preveu generar 450 llocs de treball.

D'altra banda, el grup Bon Preu continua apostant pel servei de compra en línia i és per això que també s'ampliaran els punts de recollida als municipis de Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i el Vendrell.

El grup de distribució ja va anunciar un acord amb Ocado, un dels operadors en línia d'alimentació més importants del mercat, amb l'objectiu d'enfortir precisament el seu canal de compra en línia.

Actualment Bon Preu té 6.700 treballadors, fet que situa l'empresa entre les deu companyies amb més empleats amb seu a Catalu-nya.

En els darrers tres anys ha creat més de 1.600 llocs de treball. En l'actualitat, el grup Bon Preu té més de 200 punts de venda, entre supermercats i benzineres.