La firma manresana de supermercats Roges està portant a terme una inversió de 2,3 milions d´euros per tal de renovar els seus establiments, segons va explica la cadena en una nota de premsa. Els establiments de la històrica cadena manresana, actualment, operen sota la marca Spar.

En concret, des de principis d´aquest any, la firma manresana, però actualment amb seu central a Sallent, ha portat a terme la renovació d´un total de sis supermercats, que se sumen als vuit que va renovar entre els anys 2016 i 2017. De cara el 2019 la previsió de l´empresa és executar la remodelació de sis establiments més, fet que haurà comportat, en total, la renovació de vint establiments amb una inversió de 2,3 milions d´euros.

En el marc d´aquestes renovacions de les botigues, Roges posa una èmfasi especial en les seccions de fruiteria forn, celler, xarxuteria i congelats i també porta a terme millores d´efiència energètica, tant en la climatització dels establiments com també en la refrigeriació aconsgeuint una reducció de la despesa del 50%.

Funada el 1939, actualment, Roges està dirigida per la tercera generació familiar i compta amb un total de 22 supermercats que sumen una superfície de venda de 8.000 metres quadrats. Els establiments de Roges, ara sota l´ensenya Spar, es troben majoritàriament a la comarca del Bages però també en té a les comarques de l´Anoia, el Solsonès, el Berguedà, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Baix Llobregat. A part de les renovacions, l´empresa també preveu obrir dos establiments cada any, sempre en el marc d´establiments de proximitat mantenint d´aquesta manera el seu model actual. L´empresa compta amb una plantilla de 150 treballadors.

D´altra banda, des del 2012, la cadena manresana està associada a GM Foods, a través d´un acord de subministrament i que també és el que li permet operar els seus establiments sota la marca Spar.