Depenent de quin supermercat de Manresa s'esculli per fer la compra mensual podem trobar-nos amb uns quants euros més o menys al compte a final de mes. Un estudi de l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) ha analitzat el què costa fer la compra en les diferents cadenes de tot l'estat i en el seu web permet, també, fer cerques per localitats.

A la capital del Bages, i sempre segons l'OCU, el supermercat on és més econòmic fer la compra del mes és Mercadona, on el comprador pot omplir el rebost per 395,47 euros/mes. El top del rànquing el completa una altra firma valenciana, Consum i Carrefour . Charter, Dia Maxi, Carrefour Market, Bon Preu, Caprabo i Esclat van al darrere.

Al costat oposat del rànquing de l'OCU trobem Condislife, on la compra mensual pot ascendir a 450,98 euros i Plus Fresc (447,37 euros). És a dir, que al llarg de l'any els seus compradors poden pagar uns 600 euros més en total que els que ho fan en els supermercats més econòmics.

A l'informe de l'OCU no hi figuren al llistat de Manresa els supermercats Llobet, Lidl i Aldi. Pots consultar el llistat sencer aquí.