El grup bagenc de distribució Llobet vol ampliar la seva plantilla en una cinquantena de persones atès «el creixement de l'empresa» i la proximitat de la campanya de Nadal, segons fonts de la companyia. La falta de personal abasta diferents llocs de treball.

Entre els perfils que busca Llobet n'hi ha per a la producció de lots i paneres de Nadal, una campanya que comença a final d'octubre i que ha de generar una quarantena de llocs de treball d'incorporació immediata, segons Llobet.

Alhora, l'empresa busca gent per treballar al magatzem de logística, a botigues i a diferents àrees de la seu central.

Segons la companyia, «una de les figures més necessàries en aquest moment, amb l'ampliació del negoci del càtering i la potenciació dels plats cuinats, són cuiners i cuineres amb experiència», que haurien de treballar a la central del grup o bé fer-ho als obradors de les botigues. A més, avança la companyia, també busca carnissers «amb experiència i que coneguin l'ofici».

L'expansió de Llobet, afirmen les mateixes fonts, també demanda reforçar «dues àrees estratègiques amb responsables de compres de tot el grup i responsables de logística, càrrecs per als quals és necessari tenir experiència desenvolupant-los».