Castellbell i el Vilar celebrarà el proper dia 26 la quarta edició del networking APAE, que portarà per títol «L'Eficiència Energètica i el CO? en el futur dels nous vehicles, híbrids i elèctrics». En la trobada, la temàtica girarà a l'entorn del futur energètic de l'automoció. Així, s'hi celebrarà una taula de debat entre institucions i representants d'empreses d'automoció, on es debatran diferents punts de vista sobre la qüestió. La jornada és organitzada per l'Associació de Professionals Autònoms i Empreses (APAE) i l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

L'acte, gratuït, tindrà lloc de 10 del matí a 2 del migdia al circuit privat de Can Padró, on s'espera aplegar uns 200 empresaris en un acte ludicoempresarial. Durant la jornada es reservarà un espai de networking dirigit per APAE (amb sorteig de regals entre als assistents) per fomentar la connexió entre les empreses participants, a més d'incloure activitats lúdiques al mateix circuit, com una presa de contacte amb vehicles híbrids i elèctrics i també de ral·li, i diverses experiències de conducció amb vehicles d'alta gamma, vehicles 4x4 i motos i bicicletes elèctriques.

Ja han confirmat la seva assistència Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat; Domènec Espadalé, president de la Cambra de Girona i vicepresident del Consell General de Cambres de Catalunya; Jordi Munell, diputat al Parlament i alcalde de Ripoll; i Eusebi Campdepadrós, secretari primer de la mesa del Parlament, entre d'altres.