El Montepio de Conductors amplia la seva cartera de serveis gratuïts per als seus socis amb la incorporació d'un nou programa d'assessorament immobiliari.

En el marc d'aquest nou servei, que s'inclou dins la quota fixa anual, els associats del Montepio podran resoldre qualsevol qüestió tècnica, administrativa o jurídica que estigui relacionada amb la compra d'immobles o amb el seu habitatge.

El servei que ara es posa en marxa per part de l'entitat estarà disponible per a tots els socis del Montepio que paguin la quota anual de 51 euros, i que suposarà un estalvi d'entre 100 i 300 euros per als agremiats que en facin ús, en funció del servei utilitzat.

A més a més, els membres del Montepio també podran beneficiar-se de diferents descomptes en serveis addicionals com són la tramitació de cèdules d'habitabilitat, certificats d'eficiència energètica, plànols i informes de transmissió o valoració, interiorisme, decoració, reformes, entre altres gestions relacionades amb els immobles.

Aquest nou servei que a partir d'ara ofereix el Montepio és fruit d'un acord entre l'entitat i ROC Consultors. Aquesta és una nova firma manresana amb professionals amb una dilatada experiència en el sector de gestió integral de serveis immobiliaris com són l'enginyeria, l'arquitectura, l'interiorisme, la decoració i les reformes.