Ampans va ser premiada dimarts en el marc de la 24a Nit de l'Empresari de la patronal Cecot, un reconeixement a la innovació i inversió per a la millora de la salut en el treball que atorga Prevint. El president d'Ampans, Sebastià Catllà, i el responsable de prevenció i seguretat laboral, Ferran Tor-rijos, van ser els encarregats de recollir el premi.

L'objectiu dels reconeixements de la patronal Cecot és distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals. El jurat va destacar d'Ampans el desplegament de polítiques de recursos humans que faciliten el desenvolupament dels seus professionals, alhora que potencien la participació i el compromís amb la missió de l'entitat. Referent a la prevenció de riscos laborals, ha integrat la cultura preventiva en el funcionament de l'entitat. No és la primera vegada que Ampans és premiada en aquest certamen, ja que el 2015 va rebre el guardó al Progrés Empresarial com a entitat integradora.

La Nit de l'Empresari de la patronal Cecot ha esdevingut un punt de trobada entre associats i el món econòmic, polític i acadèmic del país. El Teatre Nacional de Catalunya va acollir l'entrega de premis, que va tenir la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, i del president del Parlament, Roger Tor-rent, entre altres consellers i alcaldes catalans.