Encara queden un parell de dies per afegir les sol·licituds de productes a través de l'enquesta que trobareu en aquest article. Cinc minuts per estalviar-se diners gràcies als descomptes dels millors productes que trobarem per a vostè.

Ofertes que en la gran majoria de les peticions seran superiors al 30%, i amb la garantia que es tracti de productes testats pels usuaris, excepte aquells que siguin completament nous.

Fins ara, les sol·licituds de productes estan comandades pels mòbils. Van trigar en arrencar, però durant el cap de setmana van pujar amb força. I fins al 52% de tots els que han completat l'enquesta, volen que els enviem les millors ofertes de mòbils per al Black Friday.

En segona posició es mantenen els televisors, però han començat a trepitjar-los els talons els auriculars i els ordinadors, sobretot els portàtils i amb força èxit les tablets.

Però potser la sorpresa del cap de setmana l'han donat els rellotges. També els tradicionals, però sobretot els samrtwatch i els rellotges multiesport, entre els quals ja està fent-se un buit molt important el Garmin Fenix-5, que a dia d'avui, i segons pot comprovar en la nostra llista de les millors ofertes del dia , té un descompte del 37% que suposa un estalvi de 200 euros.

Una altra de les qüestions dignes de menció és que pràcticament una de cada dues persones que completen la nostra enquesta demana coses d'esport. Sobretot sabatilles i roba. Entre els esports que destaquen hi ha el món de l'acampada i senderisme, i el món de la bicicleta. Per sobre fins i tot del futbol, ??i només comparable a la petició de mesuradors d'activitat, que cada dia són objectes més desitjats per als esportistes, i dels que s'esperen molt bones ofertes tant en Black Friday com a Ciber Monday.

La Moda també és una altra de les seccions estrella tant en home com en dona, i amb un alt protagonisme del calçat. Que en el cas dels nens i les nenes, és més sol·licitat fins i tot que la roba.

I finalment, l'èxit tant de la categoria de 'coses de casa' com la de 'cuina' demostren que el món del Black Friday i el Ciber Monday no és solament el món de l'electrònica i la tecnologia. Per descomptat els petits electrodomèstics són un conjunt de productes que està present en un alt percentatge de les enquestes.

Com les càmeres de fotos i els dispositius d'Alexa, que segueixen tenint una presència constant i destacada.