El comitè d'empresa de Cacaolat ha advertit que fer un boicot a la marca pot tenir "conseqüències negatives" en el conflicte laboral obert entre els treballadors i la companyia. En un comunicat, el comitè ha sortit al pas de l'aparició de diverses ampolles de batut amb adhesius enganxats on s'insta a boicotejar el consum de Cacaolat mentre duri la vaga indefinida.

"El comitè d'empresa de Cacaolat vol deixar clar que les seves accions i mobilitzacions intenten resoldre un conflicte laboral i que en cap cas s'ha demanat el boicot a la marca, fet que pot ocasionar conseqüències molt negatives pel conjunt de la plantilla", apunten els representants de la plantilla.

La vaga a la fàbrica de Santa Coloma de Gramenet va començar dijous passat i des d'aleshores s'ha aturat la producció de batuts. Els treballadors reclamen millores en el calendari laboral d'aquest 2019 per tal de recuperar les condicions pactades el 2017 i tenir una millor conciliació de la vida laboral i familiar. Al seu torn, l'empresa al·lega necessitats productives per establir torns de cap de setmana durant els mesos d'estiu i també desembre. Les dues parts continuaran negociant aquesta setmana.