La cadena bagenca de supermercats Roges obrirà el dimarts 22 de gener un nou supermercat Spar a l'avinguda Abat Oliba de Manresa. Amb aquesta nova inauguració la xarxa de l'empresa a la capital del Bages estarà formada per un total de sis supermercats que operaran sota l'ensenya Spar. Un cop s'hagi portat a terme l'obertura, la cadena manresana, que actualment té la seu al polígon Illa Sud de Sallent, sumarà un total de 23 botigues.

L'empresa ha fet una inversió d'un total d'uns 250.000 euros en aquesta obertura i l'establiment tindrà, segons expliquen fonts de la companyia, un total de 6 treballadors i una superfície de vendes 200 metres quadrats.

Al nou supermercat, que obrirà de 2/4 de 9 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre, destacaran la fruiteria i la fleca, però sense descuidar la resta de seccions clàssiques que es poden trobar en qualsevol dels establiments Spar que són gestionats per Roges, com ara xarcuteria, congelats o celler, entre d'altres.

El nou local està situat al número 70-72 del carrer Abat Oliba de la capital del Bages, en un local on fins fa uns mesos hi havia una botiga de la cadena d'outlets Molt Tacte, que ara s'ha traslladat a un local proper.

Aquest nou Spar se suma als que Roges ja té a Manresa, que són el del carrer Sant Josep -que tot i la proximitat amb el nou establiment continuarà obert, segons expliquen fots de l'empresa-, el de la carretera de Santpedor, el del carrer Saclosa, el del carrer la Sardana i el de la Balconada.

D'aquesta manera, Roges consolida la seva presència a la capital de Bages, però també reforçarà la seva xarxa a la resta de la comarca del Bages, on té supermercats a Sallent, Navarcles, Sant Joan i Navàs. A més, Roges té supermercats en diferents poblacions de les comarques centrals, com Puig-reig, Bagà, Solsona, Moià i Igualada, i en altres punts de la província de Barcelona.

Actualment, Roges està immersa en un procés d'inversió de 2,2 milions d'euros, tal com va explicar el 26 d'agost passat Regió7, per tal de renovar els seus establiments, alguns dels quals ja s'han anat remodelant al llarg dels últims anys.

Des de l'any 2012, la firma manresana està associada amb el grup gironí GM Foods, a través d'un acord de subministrament, que també li permet operar sota la marca Spar.