19 de gener de 2019
19.01.2019
Regió7

Sant Joan serà el municipi convidat de l'ExpoBages

La fira se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig al centre de Manresa

18.01.2019 | 23:50
La fira Embarrats és un dels esdeveniments més coneguts del calendari festiu de Sant Joan

Sant Joan de Vilatorrada serà el municipi convidat de l'ExpoBages 2019, que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig al centre de Manresa. D'aquesta manera, prendrà el relleu de Súria, protagonista en la darrera edició de la fira, i disposarà d'un espai propi per donar-se a conèixer a la resta de la comarca. Aquest serà el tercer any que ExpoBages tindrà un municipi convidat, una figura que va estrenar Sant Vicenç de Castellet ara fa dos anys.

Amb la figura del municipi convidat, ExpoBages va voler fer un pas endavant per reforçar el seu caràcter comarcal i esdevenir el certamen firal de referència a la Catalunya Central. Així, l'organització de la fira es va proposar donar protagonisme als diferents municipis del Bages i oferir-los un espai per mostrar el seu patrimoni cultural i festiu al conjunt de la comarca.

Sant Joan de Vilatorrada, el segon municipi més poblat del Bages, amb gairebé 11.000 habitants, és un dels principals pols d'activitat econòmica de la comarca. Són coneguts arreu del territori esdeveniments com la Festa Major Infantil i la fira Embarrats, que recorda el seu passat tèxtil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook