En el marc del seu pla d'expansió, Condis inaugura avui un nou establiment a Manresa amb una superfície de vendes de 300 m2 i amb 6 treballadors en la plantilla. El nou punt de venda està situat al Carrer de Sant Josep número 1.

El nou establiment disposa de seccions com drogueria i perfumeria, congelats, fruiteria, forn de pa i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és ininterromput de dilluns a diumenge de 9h a 23h.

Amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Bages, on ja compta amb 7 centres i 3.126 m2. En total, el grup te 511 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 202.059 m2.

Condis, amb més de 50 anys d'història, és una de les empreses capdavanteres del sector de l'alimentació a Catalunya, amb un àmbit d'actuació que també s'estén a la Comunitat de Madrid, el Centre de la penínsual i Andorra. La seva xarxa compta amb més de 500 establiments, que sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2, que inclou tendes tant pròpies com franquiciades, sector en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.