02 de febrer de 2019
02.02.2019
Regió7

CCOO guanya les eleccions sindicals a Maxion Wheels

El sindicat suma trenta anys de majoria al comitè de l'antiga Lemmerz

02.02.2019 | 00:03
Exterior de la manresana Maxion Wheels

Comissions Obreres ha tornat a guanyar les eleccions sindicals a la manresana Maxion Wheels (l'antiga Lemmerz), de manera que ja suma trenta anys amb majoria al comitè d'empresa. Segons fonts del sindicat, enguany CCOO ha sumat més vots que en les eleccions anteriors.

D'aquesta manera, el comitè d'empresa de Maxion Wheels queda integrat per sis delegats de CCOO i tres d'UGT. L'empresa, que actualment té a l'entorn de 220 treballadors, va perdre quatre delegats fa vuit anys, quan l'empresa va rebaixar la seva plantilla per sota dels 250 empleats, el límit per mantenir els 13 delegats.

Josep Rueda, secretari d'Indústria de CCOO Vallès Occidental-Catalunya Central (la segona federació sectorial del sindicat a Catalunya) i alliberat sindical de l'empresa manresana especialitzada en la fabricació de rodes, considera que «amb aquesta nova majoria ens posicionem bé per al futur, en què hi ha previst un increment de la producció de la factoria».

Segons Rueda, «els resultats d'aquests trenta anys de majoria de Comissions Obreres a Maxion Wheels es veuen reflectits en les condicions de treball i en el fet de tenir un conveni propi amb molt bones condicions, fet que ens dona peu a poder seguir liderant i treballant per continuar la tendència d'aquests anys». Rueda assegura que «estem en un moment molt bo de futur a la factoria, després de molts anys gestionant una crisi amb múltiples expedients de regulació i gairebé nul·les inversions a la planta».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook