La planta de Seat a Martorell treballarà tots els caps de setmana del mes de març per fabricar 4.300 cotxes més i així donar resposta a l'augment de la demanda, sobretot dels models Ibiza i Arona, segons que van confirmar ahir diverses fonts de la companyia a Europa Press.

La decisió la van acordar el comitè intercentres i la direcció de la companyia la setmana passada en una reunió per aprovar el calendari previst per al mes de març, segons va avançar el diari La Vanguardia.

La planificació per al març preveu nou torns addicionals en la línia 1, en què es fabriquen l'Ibiza i l'Arona, que es reparteixen en els dissabtes 2, 9, 16, 23 i 30 al matí, i els diumenges 3, 10, 24 i 31 a la nit.

També afegeixen tres torns per a la línia 2, que produeix el León, en els dissabtes 16, 23 i 30 al matí, mentre que en la línia 3 no es preveuen jornades addicionals.

Seat va tancar el 2018 amb 517.600 vehicles matriculats a tot el món, la qual cosa suposa un increment del 10,5% en comparació de l'exercici anterior i el volum de vendes més gran de la companyia en els seus 68 anys d'història.