L'automobilística Seat, amb seu a Martorell, presentarà en primícia mundial el pròxim Congrés Mundial de Mòbils (MWC) un prototip del seu nou vehicle pensat per a la mobilitat a les ciutats, en què la companyia confia per impulsar la seva estratègia per als desplaçaments de les persones a les urbs.

La principal cita mundial de la indústria de la tecnologia mòbil i la connectivitat serà l'escenari elegit per la marca espanyola per revelar el vehicle de quatre rodes amb el qual vol «marcar la diferència en l'estratègia de micromobilitat urbana», segons va destacar ahir en un comunicat.

Aquest concept car ha estat desenvolupat com a plataforma de mobilitat i serà presentat el pròxim 25 de febrer al saló pel mateix president de Seat, Luca de Meo. «La mobilitat està canviant i amb ella el nostre paper com a fabricant i proveïdor de mobilitat. Hem de ser capaços de gestionar i oferir noves plataformes de mobilitat que seran les protagonistes a les ciutats del futur», va afirmar De Meo.

En el marc d'aquesta estratègia de micromobilitat, Seat ja va presentar fa uns mesos el nou eXS, un patinet elèctric creat en col·laboració amb la companyia Segway, amb una autonomia de fins a 45 quilòmetres i que pot circular a una velocitat punta de 25 km/h.