Un any més, i ja en son 5 edicions, l'empresa bagenca Ferrer ha donat l'inici a la campanya de Calçotades pel Món amb la qual farà arribar aquesta tradició catalana i la famosa Salsa Calçots Ferrer a més de 20 ciutats d'arreu del món.

La campanya de Calçotades pel Món de Ferrer arrenca novament amb gran èxit de participació i amb nous grups de catalans que s'adhereixen a la campanya per gaudir de calçotades arreu del món. Ferrer organitza aquestes calçotades amb la col·laboració de les associacions de catalans al món, així és com l'empresa bagenca està aconseguint que cada any les calçotades i la Salsa Calçots Ferrer, arribin a més ciutats i a milers de persones arreu del món.

El 24 de febrer van tenir lloc les dues primeres calçotades a Tokyo i Dublín i ja n'hi ha més d'una vintena de confirmades per les properes setmanes, a ciutats com Londres, Lille, Frankfurt, Barcelona, Mallorca, Sevilla, Berlín, Copenhaguen, Escòcia, Berna, Brussel·les, Hamburg, ... Una llista que va creixent any rere any i ja aconsegueix reunir a més de 4.000 persones.

Ferrer, l'empresa familiar d'alimentació amb seu a Santpedor, líder en la producció i comercialització de salsa per calçots, amb la coneguda Salsa Calçots Ferrer s'encarrega de proveir-los la salsa, el Pack Calçotada que inclou els pitets, les salseres i les estovalles, i marxandatge per poder gaudir d'una autèntica calçotada. Ferrer aposta per la internacionalització de les tradicions catalanes, la innovació i la solidaritat