01 de març de 2019
01.03.2019

Pilar Roig, Cristina Aristoy i Julieta XLF, guanyadores dels Premis eWoman

El circuit que Prensa Ibérica va organitzar en 15 ciutats conclou amb un gran acte a Madrid i l'entrega de les tres distincions a escala estatal

01.03.2019 | 10:07
D'esquerra a dreta, Cristina Aristoy, Gemma Martínez, Irene Lanzaco, Julieta XLF, María Tosca i Rafael Herrador Martínez

Talent, professionalitat, excel-lència, emprenedoria, lideratge, esforç, èxit... sempre en clau de dona. Aquestes són les característiques que comparteixen la catedràtica i investigadora Pilar Roig Picazo; Cristina Aristoy, fundadora de la marca de joies Singularu; i l'artista urbana Julieta XLF, gua-nyadores dels Premis eWoman en les categories Trajectòria Professional byCaixabank, Negoci en línia i Art Digital i RRSS.

El lliurament d'aquests guardons, celebrat ahir a Madrid, va posar el punt final al circuit d'esdeveniments organitzat per Prensa Ibérica -el grup al qual pertany Regió7- que durant l'any 2018 ha recorregut quinze ciutats de tot l'Estat per reconèixer i premiar la trajectòria de dones líders.

En total, 57 dones, premiades a les seves respectives ciutats, optaven als tres premis amb els quals Prensa Ibérica, a través dels seus mitjans de comunicació, vol «expandir, posar un gran altaveu a les dones i fer que cada història personal i professional arribi el més lluny possible», va destacar la conductora de l'acte.

En el mateix sentit es va expressar Irene Lanzaco, directora general de Prensa Ibérica, en afirmar que «eWoman és un gran punt de trobada per compartir, per reconèixer el mèrit de la dona emprenedora, per avançar en la cultura de la igualtat, per modernitzar el nostre model de convivència i per progressar junts com a societat».

Irene Lanzaco va ser l'encarregada de lliurar el Premi eWoman Art Digital i RRSS a Julieta XLF, una original artista urbana els murals postgrafit de la qual, protagonitzats per acolorides nines, van captivar el jurat pel seu talent i sensibilitat.

La premiada va pujar a l'escenari i va dedicar el guardó a la seva família: «M'han educat lliure i m'han permès créixer dins d'aquesta rebel·lia. És important donar visibilitat a totes aquestes dones que no la tenen, per això som aquí, per seguir lluitant juntes. Amb creativitat, passió i perseverança podem inventar un món millor».

Cristina Aristoy, fundadora de la marca de joies Singularu, va ser la dona reconeguda en la categoria Negoci en línia. «Res d'això hauria estat possible sense l'equip que hi ha darrere», va assenyalar Aristoy, que va donar les gràcies a Prensa Ibérica i «a tots els que segueixen i compren Singularu». El jurat va valorar la seva tenacitat i la seva capacitat d'emprenedoria per posar en marxa el 2015, quan tenia només 26 anys, una firma d'èxit que avui factura més de 3,5 milions d'euros a l'any.

En la categoria Trajectòria Professional byCaixabank el premi va ser per a Pilar Roig Picazo, catedràtica i investigadora. «El 2015 va ser nomenada acadèmica de nombre de la Real Academia de Bellas Artes de San Carlos. Entre les seves actuacions més importants destaca la restauració de la cúpula de la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats i la recuperació de la volta de l'església de Sant Joan del Mercat, ambdues a València». La guardonada, que no va poder assistir a l'acte d'entrega de premis d'anit, va enviar un vídeo en el qual va elogiar el treball de la resta de candidates: «He après moltíssim de totes les dones valentes, elles són mereixedores també d'aquest premi».
«La revolució de les dones del segle XXI passa perquè nosaltres també dissenyem el món en el qual volem viure. Amb el vostre treball contribuïu a fer que el nostre país sigui millor i sou un referent de la societat», va destacar Paula Gómez-Angulo Amorós, directora general de la Dona de la Comunitat de Madrid i encarregada de clausurar l'acte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit