El conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, va assegurar que l'edició d'enguany del Mobile World Congress (MWC) és la «millor de la història» quant a qualitat. Puigneró va fer la valoració després de reunir-se ahir amb el director de la GSMA, John Hoffman, amb el qual va inaugurar la jornada del programa mSchools sobre l'ús i el potencial de la tecnologia mòbil a l'escola. «Tenim l'esdeveniment tecnològic més important del món i és un gran ambaixador de Catalunya», va dir Puigneró.

En la trobada amb Hoffman, ell i el conseller van comentar les novetats més rellevants i les «bones sensacions» que s'enduen d'aquesta edició. «Si per part de la GSMA estem col·laborant amb iniciatives que van més enllà del 2023 és que no hi ha cap voluntat de marxar d'aquí», va assegurar Puigneró. «No tinc cap mena de dubte que el MWC continuarà aquí per molts anys. Treballem junts amb el Mobile per fer encara més gran aquest esdeveniment tecnològic», va dir Puigneró.

El conseller va detallar que projectes com l'ampliació de la Fira de Barcelona o iniciatives en tecnologia 5G tracen escenaris «més enllà del 2023», data que lliga el congrés amb la capital catalana. «Bones sensacions» que fan que cada any s'hagin «superat en xifres», tot i que el conseller va assegurar que el Mobile «no només s'ha de valorar» quantitativament. «El salt qualitatiu del Mobile fa que ja no sigui només una fira de mòbils, sinó de tot l'espectre digital, i impacta en tots els aspectes de la societat», va afirmar ahir Puigneró.