PortAventura World obrirà l’1 de juny el sisè hotel del complex turístic i d’oci, el Colorado Creek. El nou equipament que es construeix a la zona temàtica del Far West tindrà una categoria de quatre estrelles superior i suposarà una inversió de 25 milions d’euros. L’hotel tindrà 150 habitacions i reforçarà l’oferta del complex, que supera les 2.200 habitacions. El Colorado Creek tindrà una forta càrrega temàtica inspirada en l’època de la febre de l’or del llunyà Oest. D’altra banda, PortAventura obrirà la nova temporada el 6 d’abril. La gran novetat serà una nova atracció protagonitzada pels personatges de Barri Sèsam -la primera de tipus ‘Dark ride’ del complex- que costarà 15 milions d’euros.

Segons informa PortAventura, el Colorado Creek seà el primer hotel del complex amb emissions zero. Aquesta iniciativa arrenca calculant la petjada de carboni del’activitat i compensat les emissions GEI associades, convertint-se així amb el primer hotel “carboni neutre” de PortAventura.

Mitjançant la certificació Clean CO2, Portaventura compensarà les emissions amb la compra de crèdits de carboni VER (Verified Emission Reductions) en proejctes per a la millora del medi ambient i l’entorn social. Enguany invertirà en un projecte de rehabilitació de pous en comunitats de Malawi per a subministrar aigua potable a 450.000 persones.

La iniciativa s’estendrà a d’altres establiments del complex per minimitzar la seva petjada mediambiental. La companyia apunta que actualment el 100% d’electricitat ja prové exclusivament de fonts d’energia renovables sense emissions de CO2, i que preveu implementar la iniciativa “plàstic zero” el 2020.