El preu de l'habitatge de segona mà a Espanya el mes de febrer del 2019 va ser de 1.701 euros per metre quadrat, que suposa un augment del 8,07% respecte al mateix mes de l'any precedent, quan es va situar en els 1.547 euros per metre quadrat. En comparació del mes de gener, el preu ha caigut un 0,10%, segons ha informat pisos.com.

El director d'estudis de pisos.com, Ferran Font, va indicar que «encara que als preus de l'habitatge encara els queda recorregut a l'alça, la moderació està començant a instal·lar-se de manera tímida en certes zones», i va afegir que «a les capitals de primera línia es va pitjant el fre a poc a poc».

Durant el segon mes de l'any la regió més cara va ser la de les illes Balears, amb un preu de 2.945 euros per metre quadrat.

La segueixen el País Basc, amb un preu mitjà de 2.709 euros per metre quadrat, i Madrid, on la xira arribar als 2.549 euros per metre quadrat, mentre que Castella-la Manxa, Extremadura i Múrcia van ser les comunitats autònomes amb un preu de l'habitatge més econòmic, amb preus de 904, 1.013 i 1.121 euros per metre quadrat, respectivament.